Microsoft Ruller Ut Tvungne Sikkerhetsoppdateringer Til Windows 7

Hvis du festet iCloud-passordsnarveien på oppgavelinjen i en tidligere versjon av iCloud for Windows og deretter oppgraderte til iCloud for Windows 13, må du løsne iCloud-passordsnarveien. Deretter lager du en ny snarvei via Start-menyen. Hvis du ser en melding om å omstarte PC-en, omstarter du datamaskinen og installerer deretter iCloud for Windows.

  • Og vi har naturligvis vært raske med å sette den nye versjonen på prøve.
  • Sjekk om det er huket av for om det skal vises tips eller noen form for status, og evt også på hvor ofte dette skal vises.
  • Aktivitetsmonitor viser pkd prosess på topp 100% CPU bruk.
  • Fortell oss også om du har flere metoder for å optimalisere CPU og minnebruk i Windows 10.

Data Execution Prevention, eller DEP, er et Windows-sikkerhetsverktøy som forhindrer at ukjente skript lastes inn i reservert minne. En overivrig DEP kan forhindre at COM Surrogate kjører riktig. For å fikse det, legg det til i unntakslisten for DEP. Hvis kort tid før problemet dukket opp, ble tredjeparts antivirusprogrammer installert, noen programmer for å rydde opp i RAM, prøv å deaktivere dem. Vær oppmerksom på at du må starte datamaskinen på nytt for at alle disse endringene skal tre i kraft. Deaktivering av BITS vil være som å deaktivere Superfetch-tjenesten, bortsett fra at du i dette tilfellet ikke vil deaktivere oppstarten helt .

ICloud for Windows 7.x får kun vedlikeholdsoppdateringer. Leveringsoptimalisering er en ny funksjon i Windows 10 som gjør at Windows Update også kan få levert oppdateringer fra tilfeldige andre PC-er, i tillegg fra Microsofts servere.

Deretter startes selve installasjons-/oppgraderingsprosessen, og denne fullføres uten brukerinteraksjon og logger eventuelle feil som oppstår og presenterer disse til slutt. Eventuelle feil i Mikromarc 2 og/eller tilhørende tredjepartskomponenter må rettes opp før Mikromarc 2 kan tas i bruk. Microsoft har kommet med sikkerhetsoppdateringer som løser sårbarheten.

Finne Utløseren Eller Synderen For Selvreparasjonen

Driveragent er et program som kan brukes til å søke etter nye drivere for PC-en din. Utvid en av kategoriene i Enhetsbehandling for å finne navnet på enheten din, høyreklikk på den aktuelle enheten og velg Oppdater driverprogramvare. Selv om man har det meste tilgjengelig i Wintendo fra før av så vil ofte tredjepartsprogrammer være mer oversiktelige for den jevne bruker.

Er Det Noen Tidsfrist For Å Benyttes Seg Av Gratistilbudet?

Dette er en innebygd systemfil som lagres på mappenivå, opprettet når du har tilpasset bakgrunnen, ikonet eller miniatyrbildet osv https://dllkit.com/nn/dll/unarc. Imidlertid har det vært en historie med det trojanske hesteviruset assosiert med dette navnet. Hvis en desktop.ini-fil er synlig selv når du har sjekket alternativene for å skjule systemfiler og skjulte filer, kan det være skadelig programvare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WhatsApp chat